Stay safe cruise 2 'The shop hop' editie

na een mooie editie volgens de toen geledende overheidsregels, gaan we door voor de tweede! We gaan shop-hoppen!  Dit houdt in dat er nog meer luchtgekoelde gargages,.

 

De prijzenpot is als volgt:

 

 

'Ik ben erbij' package per persoon. Met luchtgekoelde auto of als bijrijder.

Ja, ik rij mee met de cruise. Ik krijg daarvoor een leuke dag, 1 koffie van Erik en een gelimiteerde dashplaque als aandenken dat ik erbij was.

Als ik minimaal 3 verschillende stempels heb maak ik kans op mooie prijzen. Ik rij zelf of ben inzittende/bijrijder.

 

In 2020 waren de voorwaarden:

*ik accepteer de voorwaarden onder welke ik deelneem.  Je volgt de richtlijnen van het rivm. Was regelmatig je handen. Houd 1,5 meter afstand van anderen. Ga naar huis of blijf thuis als je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38°C). Rij niet mee als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Ik heb een geldig rijbewijs en begrijp dat ik mij aan de (verkeers)regels moet houden. 

 

€ 24,95

  • Available

Dude package per persoon. Met luchtgekoelde auto of als inzittende.

Ja, ik rij mee met de cruise. Ik krijg daarvoor een leuke dag, koffie, t shirt, magazine en een unieke dashplaque.

Als ik minimaal 3 verschillende stempels heb maak ik ook kans op mooie prijzen. 

 

*ik accepteer de voorwaarden onder welke ik deelneem.  Je volgt de richtlijnen van het rivm. Was regelmatig je handen. Houd 1,5 meter afstand van anderen. Ga naar huis of blijf thuis als je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38°C). Rij niet mee als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Ik heb een geldig rijbewijs en begrijp dat ik mij aan de (verkeers)regels moet houden. ik rijd mee op eigen verantwoordelijkheid. De organisatie accepteert geen aansprakelijkheid.

 

€ 39,95

  • Available

Chickie package per persoon. Met luchtgekoelde auto of als inzittende.

ja, ik rij mee met de cruise. Ik krijg daarvoor een leuke dag, koffie, t shirt, magazine en dash plaque. Als ik 3 verschillende stempels heb maak ik ook kans op mooie prijzen.

 

*ik accepteer de voorwaarden onder welke ik deelneem. Was regelmatig je handen. Je volgt de richtlijnen van het rivm. Houd 1,5 meter afstand van anderen. Ga naar huis of blijf thuis als je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38°C). Ga naar huis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Ik heb een geldig rijbewijs en begrijp dat ik mij aan de (verkeer)regels moet houden. Bedankt!

 

 

€ 39,95

  • Available

Coffee to go

Support your meeting barista Erik. Drankje naar keuze voor een speciaal 'stay safe' prijsje met caffeine of zonder. Jij kiest op voorhand. Je drankje wordt op locatie geserveerd op basis van het drive thru principe. Je weet ondertussen waarom.

€ 2,00

  • Available

Chickie package per persoon. Met luchtgekoelde auto of als inzittende.

ja, ik rij mee met de cruise. Ik krijg daarvoor een leuke dag, koffie en een dashplaque. Als ik 3 verschillende stempels heb maak ik ook kans op mooie prijzen.

 

*ik accepteer de voorwaarden onder welke ik deelneem.  Je volgt de richtlijnen van het rivm. Was regelmatig je handen. Hou 1,5 meter afstand van anderen. Ga naar huis of blijf thuis als je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38°C). Ga naar huis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Ik heb een geldig rijbewijs en begrijp dat ik mij aan de (verkeer)regels moet houden. Bedankt!

 

 

€ 24,95

  • Available

De 2020 Stay safe editie

Volg ons op insta #staysafecruise

Socials

We are on social media:

Follow us on Facebook, instagram and vimeo.